Theatermusical Sing-Along

MSA
activiteit
zat 16 okt 2021 20:00

Cultuurhuis Landgraaf

Veldstraat 21
6371AW
Landgraaf
Zaal opent om 19:30 uur. Toegang met CoronaCheck App.

Nadat wij ons musical Sing  a Long concert een aantal keer hebben moeten verplaatsen zal dit concert op 16 oktober 2021 doorgang vinden. Uiteraard moeten wij ons verhouden tot de geldende Coronaregels. Dit betekent dat er alleen toegang kan worden verleend indien u middels de Coronacheck App kunt aantonen dat u:

  • bent gevaccineerd
  • of een herstelbewijs hebt (maximaal 180 dagen geleden)
  • of een negatieve test hebt gedaan (maximaal 24 uur geleden)

Mocht u een entreeticket hebben en om welke reden dan ook niet in staat zijn het concert te bezoeken laat dit dan weten via tickets@harmonielaura.com of via 06-44456289. Wij zullen u dan een gepaste oplossing aanbieden.

Meld u a.u.b. zodat we weten hoeveel bezoekers we welkom mogen heten!

Kom op zaterdag 16 oktober 2021 naar de Theatermusical Sing-Along in het Cultuurhuis Landgraaf en zing uit volle borst mee met hits uit onvergetelijke musicals als Jesus Christ Superstar, the Phantom of the Opera, Evita en de Queen musical "We Will Rock You". En dit is slechts een greep uit het repertoire, waarvan de teksten op een groot scherm worden geprojecteerd zodat iedereen eenvoudig kan meezingen.

De bekende solisten Gwen van Genderen en Daan Hogevonder presenteren de Musical Sing-Along en openen deze avond met de meezingklassieker 'Do-Re-Mi' uit The Sound of Music. Deze spetterende avond is een samenwerking van Popkoor Thirdwing uit Heerlen en Harmonie Laura uit Landgraaf, die samen de muzikale uitvoering verzorgen.

Samen maken we er een onvergetelijke avond van, een feest in een geweldige sfeer.