Koorweekend Friesland

poster concert Akkrum
activiteit
zat 14 nov 2015

Nadat we in 2013 het Friese popkoor Akkrum hadden uitgenodigd voor een spetterend concert, was het hoog tijd voor een tegenbezoek. Tjonge, wat een fantastisch weekend was dat!

In de bus zat de sfeer er al goed in. Nadat we in ons Campanile Hotel hadden genoten van een prima broodbuffet gingen we 's avonds gewoon door en verzorgden een fantastisch concert met popkoor Akkrum. Met name ons Friese nummer 'Wer bisto' werd enorm gewaardeerd. Zo zeer zelfs, dat we het aan het einde als extra toegift zongen, samen met popkoor Akkrum. Je kunt je voorstellen hoe dat klonk en aanvoelde, met meer dan 80 zangers en zangeressen op het podium.

Op zondag begonnen we rustig-aan met een laat ontbijt, maar om 12.00 uur werden we alweer verwacht in een schitterende zaal van het 'Stadhouderlijk Hof' voor een high tea, waar we bezoek kregen van de 'geesten' van Anna & Us Heit of te wel Anna van Oranje en Stadhouder Willem Lodewijk, die ons deelgenoot maakten van hun roerige huwelijk en hun familiegeheimen.
Daarna werd onze Cis in de bloemetjes gezet en gehuldigd voor haar 25-jarig Thirdwing-jubileum.

Weer op weg naar het zuiden was er nog tijd voor een gezellig afscheidsdiner in Zalencentrum Het Witte Huis in het plaatsje Zeeland. Na een flinke busreis stonden we rond 22.20 uur weer op de stoep bij het Corneliushuis en was ons super-weekend helaas weer voorbij :((((

Reacties



Braaf programma! :-]