Middelburg VÓLkoren

nieuws
Middelburg VÓLkoren
door:
Jordy

In Middelburg met de vele monumentale gebouwen, oude steegjes, verborgen pleintjes en veel pakhuizen, kijkt de 90,5 meter hoge Lange Jan over het mooie stadhuis heen op het grote podium op de Markt. En ook deze Lange Jan zal genieten van het optreden van Popkoor Thirdwing uit Heerlen tijdens Middelburg VÓLkoren op zondag 2 juni 2019 van 15.00 tot 16.00 uur.

Voor degenen die dit evenement niet kennen: "Middelburg VÓLkoren" is het grootste en leukste korenfestival van Zuid-West-Nederland, voor jong en oud en duurt 2 dagen. Op ruim 25 locaties in de historische binnenstad, op loopafstand van elkaar, zijn optredens van allerhande koren en ensembles te horen, van pop tot klassiek en van shanty tot religieus. Koren uit zowel binnen- als uit het buitenland. Voor elk wat wils dus.

Meer informatie op www.middelburgvolkoren.nl

Bereikbaarheid

Trein en bus NS station Middelburg ligt op een paar minuten lopen van het hartje stad. Twee keer per uur vertrekt er een trein richting Heerlen. Het busstation ligt direct naast het treinstation.

Parkeren

Parkeervoorzieningen zijn er meer dan genoeg en op de zon- en nationale feestdagen is parkeren gratis, ook in de parkeergarages.