Archief voor 2012

nieuws
door:
Desiree

Thirdwing wenst haar leden, dirigent, comboleden, gastmuzikanten, Vrienden, fans en andere 'aanhang' een gelukkig, gezond en muzikaal 2013.

In het nieuwe jaar liggen interessante activiteiten in het verschiet: deelname aan het jubileumfeest van de KBZON, een uitwisseling met het Friese popkoor Akkrum en last but not least de deelname aan het Limburgs Korenfestival. Graag gaan we samen met jullie deze uitdaging aan. Laten we er iets moois van maken!

 

nieuws
door:
Roy

Wil je deel uitmaken van ons vaste combo en lekker 'bassen' op nummers van Coldplay tot Supertramp? Kom dan op woensdagavond eens naar onze repetitie! We zijn namelijk op zoek naar een basgitarist.

Als combolid ben je lid van Thirdwing en geldt ook voor jou de reguliere minimumleeftijd, 14 jaar. Je hoeft maar bij de helft van de repetities aanwezig te zijn en betaalt daarom ook maar de helft van de normale contributie.

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op en kom eens een keertje mee repeteren. Geheid dat je het leuk vindt!

nieuws
door:
Roy

Thirdwing heeft haar zomerstop van 27 juni tot 14 augustus. Daarna storten we ons weer vol energie op de activiteiten in het najaar (zie Activiteiten).

Wij wensen alle koorleden, fans, Vrienden, donateurs en iedereen die ons een warm hart toedraagt, een mooie, relaxte vakantie toe.

Graag tot ziens!